Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Psykoterapia

 

Elämän kriisitilanteissa psykoterapia voi lisätä itseymmärrystä ja kykyä käsitellä vaikeita tunteita sekä keinoja ratkaista ongelmallisia tilanteita. Psykoterapiaan tulosyy voi elämän kriisitilanteiden lisäksi olla myös esimerkiksi ihmissuhdevaikeudet, työuupumus, pelot, jännittäminen, masennus, ahdistuneisuus tai muuten paha olo.

 

Oletko kiinnostunut koulutusasiakkuudesta?

Opiskelen parhaillaan psykoterapeutiksi (kognitiivis-integratiivinen suuntaus) Helsingin yliopistossa. Opintoja on nyt takana kaksi vuotta ja jäljellä puolitoista. Opintoihini liittyen minulla on mahdollisuus ottaa vastaan koulutuspotilaita joko lyhyelle (10-20 kertaatai pitkälle psykoterapiajaksolle (30-40 kertaa). Yhden psykoterapiakäynnin pituus on yleensä 45-60 min ja terapia toteutuu kerran tai kahdesti viikossa yhteisen sopimuksemme mukaan. Yhden käynnin hinta on 50 eur. Opintoihin kuuluva koulutuspsykoterapia toteutetaan kouluttajien ja psykoterapeuttityönohjaajan ohjauksessa.

Jos kiinnostuit, ota yheyttä, niin sovitaan tutustumiskäynti: Jaana Sellman puh. 0400 455651 tai jaana.sellman@motivoice.fi